Πολυετής εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση ξύλινων πατωμάτων

Διαδικασία καθαρισμού

1) Καθαρισμός σαλονιού (ΥΦΑΣΜΑ)

Βήμα 1ο
Απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού με ειδική μηχανή αναρρόφησης υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης ισχύος με τη μέθοδο της δόνησης σε κάθε τμήμα ξεχωριστά (κορμός, μαξιλάρια μπράτσα ή αλλά μέρη που μπορεί να αποτελείται).
Βήμα 2ο
Πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας με μηχανή εξτραξιόν πλύσης απόπλυσης υψηλού ψεκασμού και ελεγχόμενης ρίψης νερού για γρήγορο στέγνωμα, χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού με την τεχνολογία της μικροδιάσπασης (microsplitting), εξαφανίζοντας μόνιμους λεκέδες, κιτρινίλες, ξεθωριάσματα χωρίς να μένουν κατάλοιπα απορρυπαντικού ακόμα και από προηγούμενες χρήσεις.
Βήμα 3ο
Απόσμιση όλης της πλυμένης επιφάνειας, όπου εδώ πραγματικά εξαφανίζονται οι ενοχλητικές και δυσάρεστες μυρωδιές του τσιγάρου, ποτού, φαγητού ή οτιδήποτε άλλου μπορεί να μας έχει ξεφύγει πάνω στο σαλόνι μας. Η αίσθηση, που χαρίζει η απόσμιση είναι ένα απαλό και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας με διάρκεια και προστασία από την επανεμφάνιση ακάρεων για τουλάχιστον οχτώ μήνες.

2) Καθαρισμός σαλονιού (ΔΕΡΜΑ)

Βήμα 1ο
Σκουπίζουμε στην αρχή με ένα καθαρό πανί κάθε επιφάνεια και επαναλαμβάνουμε με ένα ελαφρώς βρεγμένο, ώστε να απομακρύνουμε τη σκόνη και τους διάφορους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί εξωτερικά του δέρματος.
Βήμα 2ο
Στη συνέχεια βάζουμε μία μικρή ποσότητα αλοιφής για δερμάτινες επενδύσεις σε ένα καθαρό ύφασμα και τρίβουμε προσεκτικά κάθε επιφάνεια με κυκλικές κινήσεις. Αφήνουμε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε το δέρμα να απορροφήσει την αλοιφή που χρειάζεται για να ενυδατωθεί.
Βήμα 3ο
Τέλος, τρίβουμε με ένα καθαρό πανί όλες τις επιφάνειες, ώστε να καθαρίσουμε την αλοιφή που δεν έχει απορροφήσει το δέρμα, μέχρι να αρχίζει να παρατηρείται μία γυαλάδα.
Αν πάλι το σαλόνι σας είναι δερμάτινο, το προσωπικό μας, μετά τον καθαρισμό σαλονιού, θα το ενυδατώσει με φυσικό κερί μέλισσας (προαιρετικά).

3) Καθαρισμός στρώματος

Βήμα 1ο
Πλύσιμο με υγρό ή στεγνό καθάρισμα του στρώματος με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού που εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας των λεκέδων πχ ιδρώτα, αίμα, ούρα κλπ, αφήνοντας τη λιγότερη υγρασία μιας και τα συστήματα καθαρισμού διαθέτουν σύστημα ελεγχόμενου ψεκασμού – αναρρόφησης και προϊόντα βιοδιασπώμενα οικολογικά κάνοντας γρήγορο το στέγνωμα.
Βήμα 2ο
Ακολουθεί η απολύμανση που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα για την απόσμιση του, δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Καθαρισμός σκαφών

4) Καθάρισμα χαλιών & καθάρισμα μοκετών

Βήμα 1ο
Πλύσιμο με υγρό ή στεγνό καθάρισμα, χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα προϊόντα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από την Ε.Ε., καθώς και τις πλέον σύγχρονες εξειδικευμένα μηχανήματα καθαρισμού χαλιών.
Βήμα 2ο
Στέγνωμα χαλιών σε ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους, προστατευμένους από τον ήλιο και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους μιας και οι χώροι είναι όλοι εφοδιασμένοι με αεραγωγούς που φέρουν φίλτρα τύπου hepa, για την κατακράτηση των εξωτερικών ρύπων κάνοντας έτσι τη διαδικασία πιο φυσική και τα χαλία μέχρι το στάδιο της συσκευασίας να έχουν την λιγότερη επιμόλυνση.
 
Επιπλέον, αναλαμβάνουμε :
Ειδική περιποίηση χειροποίητων & μεταξωτών ταπήτων  Ξηρό καθαρισμό  Αδιαβροχοποίηση  Απόσμηση ούρων  Επισκευή σε κρόσσια & ρέλια
Καλέστε μας για ραντεβού